Fruit-en bloemenwijn


De fruitwijnen en bloemenwijnen  worden gemaakt volgens een traditionele methode , met respect voor de huidige productienormen.

De vruchten worden eerst gesorteerd en gewassen, waarna ze worden geperst. Het sap komt dan terecht  in roestvrijstalen tanks. De fermentatie duurt ongeveer 6 weken, nadien gaan de vaten naar een koelere plaats om te rusten. Als de wijn klaar is, wordt hij gefilterd en komt er weer een periode van rust. Eenmaal de wijn rijp is, wordt hij gebotteld en is hij klaar om ervan te drinken.

  • gastronomie : Aperitief, visgerechten

 

 

  • kleur : licht roze; zacht
  • gastronomie : aperitief, dessert , visgerechten

 

 

 

  • frambozen, kersen, rode bessen
  • halfdroog
  • gastronomie : aperitief, desserts, chocolade

 

 

  • smaak : fruitig, zoet
  • ideaal te gebruiken bij Kirr
  • gastronomie :desserts, fijne touch bij sauzen

 

  • gastronomie : aperitief,desserts, bij pâté
      

 

  • kleur : mooie goudgele kleur
  • gastronomie : aperitief, desserts, lekker als aperitief

 

Voorbeeld product

€ 29,95

Voorbeeld product

€ 29,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.

  • smaak : fris en licht
  • halfdroog
  • gastronomie : aperitief